III. reiniging
Home Biofotonen I. energie II. communicatie III. reiniging IV. voeding V. psyche Contact & tarieven archief

 

III.) Reiniging

Voor het reinigingsproces worden homeopathisch o.a. nieren, hart, en bloedsomloop behandeld. Die zijn heel belangrijk voor het transport en afvoeren van afvalstoffen.

Zodra het zgn. immuunsysteem energetisch*) weer in orde is, kunnen we succesvol uw "grote" afvoerkanalen, met name de spijsverteringsorganen, met behulp van de Starlight(TM) bevrijden van de vele chronische ontstekingen, afvalstoffen et cetera. Op geestelijk vlak zullen ter ondersteuning Bach-remedies gebruikt worden. Het doel is dat alles wat loskomt, makkelijk te kunnen afvoeren. Dus niet zomaar gaan "ontgiften", maar dit éérst mogelijk maken.

De Vijf Natuurgerichte Principes

Iedere holistisch werkende Natuurgeneeskundig Therapeut volgt altijd al deze principes.

  1. Er moet voldoende energie in ons lichaam zijn om tot herstel te komen.

  2. Goed functionerende zenuwen zijn nodig voor goede communicatie binnen het lichaam.

  3. Het lichaam dient zich regelmatig te reinigen van geestelijke en stoffelijke ballast.

  4. Voeding en vitamines op maat. Wat wordt er opgenomen, en wat niet?

  5. Bewust voelen, naar het lichaam luisteren en het keren van ziekmakende levenspatronen.

Voorbeeld: allergie

*) Het hormoonsysteem moet als eerste hersteld worden, omdat dit de basis is van ons immuunsysteem! Dit gebeurt hier, maar ook in Principe II "communicatie". Alle organen worden door middel van hormonen aangestuurd! 
Voorbeelden van storingen binnen de hormoonklieren zijn gifstoffen, resten van medicijnen, zware metalen en andere: chronische ontstekingen, tbc, (erfelijke) ziekten, stralingsbelasting. 

Door het zgn. immuunsysteem te herstellen, kunnen allergieën verdwijnen. Het lichaam reageert dan weer normaal op een stof. 
De klachten zullen wij samen dan nog wel aanpakken, bij voorbeeld voor een loopneus bekijk ik de blaasmeridiaan, bij rode ogen de maagmeridiaan, en voor eczeem de nieren en bijnieren. 
Sowieso spelen bij huidproblemen de ophoping van afvalstoffen en het onvermogen om die uit te scheiden een rol. Vandaar de focus op het reinigingssysteem.

 
snelmenu:
home >biofotonen >energie >communicatie >Reiniging >voeding >psyche >contact en tarieven >archief
  methode biofotonen coherentie voorbeeld chronisch moe voorbeeld whiplash voorbeeld allergie voorbeeld prikkelbare darmen voorbeeld depressie tel. 06-3358 4372
inschrijfformulier
vergoedingen
faq, weblinks