V. psyche
Home Biofotonen I. energie II. communicatie III. reiniging IV. voeding V. psyche Contact & tarieven archief

 

V.) Psyche

Welke levenspatronen hebben geleid tot uw ziekte? Welke karaktereigenschappen staan vooruitgang in de weg? Bewustwording van een ziekmakend levenspatroon is de eerste stap. Bachbloesem-remedies werken ondersteunend op het emotionele vlak, en het opent u de ogen. Edward Bach stelt zelfs dat iedere ziekte ooit is ontstaan op het geestesniveau. Ook de onvolprezen dr. Hamer geeft een perfect inzicht in het ontstaan van wat wij afwijkingen noemen, maar in feite logische constellaties zijn, als reactie op gebeurtenissen.

De Vijf Natuurgerichte Principes

Iedere holistisch werkende Natuurgeneeskundig Therapeut volgt altijd al deze principes.

  1. Er moet voldoende energie in ons lichaam zijn om tot herstel te komen.

  2. Goed functionerende zenuwen zijn nodig voor goede communicatie binnen het lichaam.

  3. Het lichaam dient zich regelmatig te reinigen van geestelijke en stoffelijke ballast.

  4. Voeding en vitamines op maat. Wat wordt er opgenomen, en wat niet?

  5. Bewust voelen, naar het lichaam luisteren en het keren van ziekmakende levenspatronen.

Voorbeeld: depressies

In de praktijk zien wij -mijn collega's en ondergetekende- dat depressies vaak een fysieke oorzaak hebben! Wat dacht u van een minieme loodvergiftiging, een kwikbelasting door amalgaam, bijwerkingen van medicijnen, onvoldoende functionerende bijnieren, een hormonale disbalans, vele soorten voedselvergiftigingen, tekorten aan vitamines/ mineralen, of onvoldoende darmflora? Stuk voor stuk een mogelijke oorzaak voor een chronische depressie!
En gelukkig maar, want door de holistische aanpak Ún met behulp van de Starlight(TM) zijn die fysieke oorzaken op te sporen en aan te pakken. Voor de geestelijke oorzaken ontvangt u geschikte Bachbloesem-remedies en een goed gesprek.

snelmenu:
home >biofotonen >energie >communicatie >reiniging >voeding >Psyche >contact en tarieven >archief
  methode biofotonen coherentie voorbeeld chronisch moe voorbeeld whiplash voorbeeld allergie voorbeeld prikkelbare darmen voorbeeld depressie tel. 06-3358 4372
inschrijfformulier
vergoedingen
faq, weblinks