Biofotonen
Home Biofotonen I. energie II. communicatie III. reiniging IV. voeding V. psyche Contact & tarieven archief

 

De Biofotonen Coherentie methode

Genezendoorlicht is gesloten. U kunt geen afspraken meer maken.

Zoekt u een andere therapeut? 
Hierbij een overzicht van biofotonen-therapeuten op het Lighthealersforum.net:

http://lighthealersforum.net/home/0verzichtskaart/

(woonplaats invullen en klik op Zoek Locaties)

 

De doelgroep is mensen met chronische klachten. U heeft diverse doktoren en ook therapeuten naar uw klachten laten kijken. U neemt liever geen chemische pillen, drankjes of zalven. 

Het menselijk lichaam is in principe prachtig ontworpen, met een fenomenaal ingebouwd zelfherstellend vermogen. Er zitten zoveel back-up-systemen in dit ontwerp, dat we behoorlijk veel kunnen doen voordat we daadwerkelijk ziek worden en blijven. Door allerlei verschillende redenen is die levenskracht met zelfgenezing geblokkeerd. Soms is een klein duwtje nodig, maar meestal zijn meerdere duwtjes nodig. Ik hou van "detective" spelen, om precies dŪe blokkades te vinden -en op te lossen- waarna het zichzelf helen automatisch weer begint! 
Als holistisch werkend therapeut kijk ik naar Šl uw organen en hun samenhang. Dit gebeurt via meten & behandelen. Verder is uw mentale welzijn belangrijk, en uw leefomgeving: werk, familie, vriendenkring, hobby's, en de prioriteiten die u hieraan geeft. Hiervoor neem ik de tijd, omdat ik heb gemerkt dat dat bijdraagt aan een goed eindresultaat. 
Sinds 2006 ben ik actief als therapeut; de initiŽle opleiding vond plaats aan de Health Angel Academy; HBO medische basiskennis is standaard aanwezig bij uw BATC-therapeut, en daarnaast is er jaarlijks bijscholing op de gebieden van de Vijf Natuurgerichte Principes.


         de Starlight (TM)

Biofotonen zijn zwakke licht-emissies van de cellen. Van gezonde cellen is het licht coherent. Dit effect is natuurkundig meetbaar. Wat mijns inziens revolutionair is, is dat de zieke cellen extern coherent licht kunnen absorberen en daardoor weer beter worden! Dr. F.A. Popp heeft hierin baanbrekend werk verricht. De Starlight(TM) is een geavanceerd biofeedback-apparaat dat deze lichtpulsen toedient, op specifieke (homeopathische) frequenties.†
 
                  het meten en behandelen vindt plaats via handen en voeten

snelmenu
home >Biofotonen >energie >communicatie >reiniging >voeding >psyche >contact en tarieven >archief
  methode biofotonen coherentie voorbeeld chronisch moe voorbeeld whiplash voorbeeld allergie voorbeeld prikkelbare darmen voorbeeld depressie tel. 06-3358 4372 
inschrijfformulier
vergoedingen
faq, weblinks