archief
Home Biofotonen I. energie II. communicatie III. reiniging IV. voeding V. psyche Contact & tarieven archief

 

Archief met faq, links, artikelen

Artikel van het jaar 2011!
Lees het artikel in tijdschrift Ode (pdf) over biofotonen (hier de Engelse versie). 

Wat zijn biofotonen nou precies?
Wist u dat levende cellen uit zichzelf fotonen genereren? Met andere woorden, er wordt licht geproduceerd binnenin de cel, en dat straalt naar buiten toe! De intensiteit is laag en het kan alleen met speciale apparatuur waargenomen worden.
Recent onderzoek toont aan dat er verschil is in licht-kwaliteit tussen gezonde cellen, en minder gezonde cellen. Gezonde cellen produceren coherent licht. Bij ongezonde cellen is het licht diffuus.
Zo kan men met fijngevoelige apparatuur bij voorbeeld op grond van de licht-emissie onderscheid maken tussen een vers geplukt blaadje sla, en een blaadje dat 1 dag in de koelkast heeft gelegen - in het voordeel van de verse sla. [lees artikel]
Dr. F.A. Popp heeft hierbij een revolutionair nieuw fenomeen ontdekt. Cellen zijn niet alleen in staat tot emissie, maar ook tot absorptie van biofotonen! Cellen zijn in staat om licht te absorberen, en te verwerken. Dr. Popp probeerde zieke cellen bloot te stellen aan kunstmatig versterkt, coherent licht van gezonde cellen, en constateerde dat de zieke cellen langzaam weer beter werden! Met andere woorden, het coherente licht bevat informatie met betrekking tot "gezond-zijn", terwijl de cel in staat is deze informatie te verwerken en te gebruiken!
De Starlight(TM) maakt gebruik van dit fenomeen.

Wordt deze therapie vergoed door mijn zorgverzekeraar?
Antwoord: JA, indien u bijverzekerd bent voor "natuurgeneeskunde". Dat kunt u het beste zelf in de polisvoorwaarden lezen, of navragen bij uw zorgverzekeraar. Hier vindt u een compleet overzicht van alle zorgverzekeraars en hoeveel zij vergoeden bij natuurgeneeskundige consulten.

Waarom moet ik zoveel water drinken; is thee, koffie of vruchtensap ook goed?

Antwoord: wij adviseren 2 liter kraanwater te drinken per dag. Dit dient om de vrijkomende afvalstoffen goed af te voeren. Anders blijven die in het lichaam circuleren, met alle gevolgen van dien. Mineraalwater is niet geschikt vanwege de te lage kalium/natriumverhouding.
Kruidenthee is wel okť, maar gewone thee, koffie en vruchtensap dienen naast de 2 liter water geconsumeerd te worden.

Het lichaam bestaat voor een groot gedeelte uit water. 
De spijsvertering alleen al verbruikt 7,5 liter water per dag. Gelukkig neemt de dikke darm veel water weer op, anders waren we nog eerder uitgedroogd. Nog eerder? Ja, wij constateren dat de meeste mensen te weinig water drinken, sommige mensen drinken nooit water. 
Koffie, (kruiden)thee, alcohol, limonade zijn geen goede bronnen van vocht. Bijvoorbeeld 150 ml koffie kost het lichaam 180 ml vocht. Neem dus altijd een glas water bij de koffie! Ook veel kruidentheeŽn zijn vochtafdrijvend.
Overigens weten veel mensen het verschil niet meer tussen het hebben van dorst of honger. Dus als men eigenlijk dorst heeft, gaat men eten!
Het hebben van dorst is een slecht voorteken: het lichaam is dan al aan het uitdrogen... Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat met het drinken van vijf glazen water (ruim 1 liter) per dag de kans op een hartinfarct met 20% afneemt. Ook ziekten als dementie kunnen voorkomen en genezen worden door meer water te drinken.
Een uitdroging (dehydratie) van 2% geeft al een energieverlies van 20%! De oplossing? Water drinken.
Wij adviseren 2 liter water per dag, of beter, 3% van uw lichaamsgewicht.
Drink het water rustig, bij wijze van spreken: proef het! Begin 's ochtends na het opstaan met een glas niet te koud water. Tenslotte heeft u tijdens het slapen niet gedronken en staat u op in een staat van dorst.

 

snelmenu:
home >biofotonen >energie >communicatie >reiniging >voeding >psyche >contact en tarieven >archief
  methode biofotonen coherentie voorbeeld chronisch moe voorbeeld whiplash voorbeeld allergie voorbeeld prikkelbare darmen voorbeeld depressie tel. 06-3358 4372 
inschrijfformulier
vergoedingen
faq, weblinks